Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
İstanbul Mantolama
6 août 2012

Kartal Dış Cephe Mantolama (05066292811)

Kartal Dış Cephe Mantolama (05066292811)

Mantolama kış ayında eviniz bir türlü ısınmıyormu? Yazın güneşi evinizin betonunu ve sizi beraberindemi yakıyor? Isınmak için yüksek maliyetlermi ödüyorsunuz? Bütçenizi ısınmak için tüketmeyin, bu duruma artık bir dur diyin. Evinizi iç ve dış mantolama yaptırın bu dertten kurtulun. Mantolama işinde profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz. Müşteri odaklı hizmet vererek siz degerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktayız. Mantolama firmamız alanında yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek siz degerli müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Uzun ömürlü, saglam mantolama yapmaktayız.

Mantolama en başında keşif süreci gelmektedir. Keşif sürecinin ardından sunacağımız teklif sizleri memnun edecek uygun fiyatlardır. İlk etap olarak belirttiğimiz keşif sürecinde doğru bir metraj olması için mantolama yapılacak her cephe farklı ölçülmesi gerekmektedir. Pencere boşlukları gibi ısı yalıtımına gereksinim olmayan kısımlar ayrı ölçülmeli ve buna göre bir fiyat belirtilmelidir.

Kartal Dış Cephe Mantolama neoper kendinde bulunan gratit ısı reflektürü ile yalıtım özelliği yüksek olan bir eps (expandod polistren) çeşitlerindendir. Neoperin içinde bulunan gri renkligratit retlektsrleri sayesinde sıçak ve soguk daha kolay yalıtılır. Bu bakımdan Epsye göre yalıtım kalitesi daha üst düzeydedir. Ayrıca Epsye göre daha az ve daha ince bir yalıtım sistemi ile hem daha ucuz hem daha kaliteli bir ısınma yada sogutma elde edilir. Neoper içersinde bulunan gratitler sayesinde Eps yalıtım grubu içersinde ayrı bir konuma sahiptir. Neoper Epsye daha iyi yalıtır ve daha az maliyetlidir. Ayrıca daha ince bir yapısı vardır. Böylece binanın dış görünümü kabarık durmaz, güzel bir görüntü sağlanmış olur.

Mantolama uygulaması Zamanla deforme olmaz, malzeme sabit kalır. Exalans enerji yapıştırmasının kullanıldığı yerler, kaba ce ince sıvalarda beton ve tugla gibi yüzeylerde kullanıma uygundur. Malzemenin hazırlanması için 6 litre su 25 kg tız birkaba konarak elmikseri ile düşük devirde karıştırılır. Belli bir süre bekletilip dinlendirildikten sonra kullanıma uygun hale getirilmektedir. Malzeme kullanılmadan önce yüzey toz, yag gibi etmenlerden temizlenmelidir. Yüzeyde kırılan delinen noktalar onarılmalı ve yüzey nemlendirerek yapıştırma işlemi başlamış olur. Kısa süre içersinde işlem sona erdirilerek sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Uygun fiyat politikalarımızla müşteri odaklı bir hizmet vermekteyiz. Arayın sizde karlı uygun fiyata yüksek kalitede hizmet alın.


Hizmet Verdiğimiz İlçeler

Adalar Mantolama
Ataşehir Mantolama
Avcılar Mantolama
Beykoz Mantolama
Çekmeköy Mantolama
Kadıköy Mantolama
Kartal Mantolama
Maltepe Mantolama
Pendik Mantolama
Sancaktepe Mantolama
Sultanbeyli Mantolama
Şile Mantolama
Tuzla Mantolama
Ümraniye Mantolama
Üsküdar Mantolama

mantolama,dış cephe,ısı yalıtım, yapı izolasyon, dışcephe mantolama

Publicité
Publicité
Commentaires
İstanbul Mantolama
Publicité
Archives
Publicité